YOU ARE THE VISITOR No:

WELCOME TO FOOD & BEVERAGE ABCFnB(Book 1) For any comment, suggestion, information or delvery order, please do not hesitate to write & send it to : georgeamingabra@yahoo.fr

كلمة بقلم المؤلف

كلمة بقلم المؤلف

جورج أمين جبره

CAIRO, Egypt
عمل المؤلف بالأغذية والمشروبات والإدارة الفندقية منذ 1964 ودرسها بالمعهد العالى للسياحة والفنادق قبل أن يصير كلية وقام بالتدريس له نخبة مختارة من مديرى الفنادق وكانوا جميعهم من خريجى لوزان بسويسرا وتلقى منهم العلوم والخبرة، تدرب فى الفنادق الكبرى بمصر أولا وبباريس لاحقا وكانت معظم فنادق مصر تحتكر وظائف مديرى الفنادق ومديرى الأغذية والمشروبات وشيف المطبخ التنفيذى ومتر دوتيل الفندق للأجانب فقط، وبدون إعداد صف ثانى يتمكن من الإحلال مكانهم يوما ما، فكان لا بد له ولزملاؤه من طاعة هؤلاء واستمالتهم واكتساب ثقتهم ومراقبتهم بحرص شديد للتعلم، حيث لم يكن جميعهم متعاونا ومعطاءا، إلى أن بدؤااكتساب الخبرات، ومع التنقل والأسفار والدراسة تمكن معظمهم للوصول لمناصب مرموقة، ورأى المؤلف أن يسجل بعض ما تعلمه كأمانة يجب أن تنتفع بهاالأجيال القادمة، لتخطوا بخطى ثابتة على أسس سليمة مدعمة بخبرة سنين طويلة من الجهد والعمل لتوصيله بدورهم للذين يسعون للتقدم والإرتقاء، فلم يبغى من طباعة هذا الكتاب أو الأجزاء الأخرى التالية إنشاءالله ربحا ماديا بدليل عرضه بسعر التكلفة، ويرجو المؤلف الا يتردد أحد فى حتباج لاستفسار أو تساؤل،الإتصال به على الإيميل أو الإتصال على المحمول 0122262091 georgeamingabra@yahoo.fr


ABC FnB Book1 أبجدية الأغذية والمشروبات
RESTAURANT TRAINING Formal training of your employees is usually considered an unnecessary luxury. Most come with experience and you may say that these jobs aren't exactly rocket science. However, the benefits of proper and periodic training and clearly stating company policies are huge and long-lasting. You will save money, have a happier staff, a more contented clientele, and may even avoid some legal problems ABCFnB Provide a large part of your request PROFESSIONAL RULES PERSONEL & GENERAL HYGIENE FOOD HYGIENE ORIGINE, HISTORY AND DIFFERENT USES OF SPICES & HERBS ALL ABOUT BEVERAGE, SOFT, HOT AND ALCOHOLIC WITH IT'S COMPOSITION, QUALITY & ELEMENTS HOW TO INSTALL A BAR (EQUIPMENTS, USTENSILS, RAW MATERIALS AND NECESSARY STOCK BARTENDER DUTIES INTERNATIONAL COOKING TERMS F & B VOCABULARY TRANSLATED IN 6 LANGUAGES (ENGLISH, FRENCH, ITALIAN, SPANISH, GERMAN AND ARABIC) MENUS PLANING BIBLE NUTRITION CHART USEFUL ADVICES FOR COOKING IF YOU HAVE ANY COMMENT OR SUGGESTION, PLEASE DO NOT HESITATE TO REGISTER IT AT THE END OF THIS PAGE, AND IF YOU HAVE ANY QUESTIONS OR YOU NEED ANY INFORMATION EMAIL ME AT : georgeamingabra@yahoo.fr

ليست هناك تعليقات: